Wczytywanie ...

Opinie

DJ/Wodzirej Wolfi! Nowy wymiar Wesela!
N
Natalia i Łukasz
10-10-2020

Najlepsza ekipa pod słońcem ☺ Adam i Oskar wiedzą jak zadbać o wszystkich gości od najmłodszych do najbardziej wymagających ? Na naszym weselu bawili się wszyscy do samego rana, nawet osoby, które na żadnych uroczystościach nie wstają od stołu, a dzięki chłopakom nogi same niosą do tańca ? ? Otwarci na każdą prośbę, ich głowa jest pełna pomysłów, odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu ☺ Już po pierwszym spotkaniu z Adamem wiedzieliśmy, że to Wolfi będzie prowadził nasze wesele i to była najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć ☺ Dziękujemy ogromnie i polecamy wszystkim DJ Wodzirej Wolfi? ?

A
Angelika
09-10-2020

Nigdy z większą radością nie pisałam opinii. Wspaniali, kreatywni, nie wiem skąd tyle pomysłów na uświetnienie wesela. Energia? ? Od nich bije wciąż i wciąż. Polecam każdemu kto chce mieć piękne wesele. Nasi goście z wesela najwięcej wspominają cudowną oprawę muzyczną. Jesteśmy im bardzo wdzięczni, gdyż w tym trudnym czasie Nasze wesele było takie jakie sobie wymarzyliśmy ? ? ?

A
Anna
19-09-2020

Polecamy Adama i Oskara z całego serca! To pełen profesjonalizm, pasja i super poczucie humoru! Sprawili, że nasze wesele było cudowne! Goście zachwyceni! Lepszej ekipy nie mogliśmy sobie wymarzyć! 🙂

S
Sylwia i Radek
18-09-2020

Możemy polecić z czystym sumieniem! DJ najlepszy z najlepszych ? Profesjonalizm w każdym calu, chłopacy potrafią rozgrzać parkiet do czerwoności, nasi goście byli pod wielkim wrażeniem czego dowodem był pełen parkiet… od początku do samego końca wesela ? Fajna, bezproblemowa komunikacja, pomoc przy każdym aspekcie związanym z organizacją, i super pomysły na ciekawe urozmaicenie imprezy. Jednym słowem strzał w dziesiątkę! Jak wesele to tylko z DJ Wolfim ❤ ❤ ❤

P
Paulina i Kamil
06-09-2020

Gdy Wolfiego wybraliśmy, nic o Nim nie wiedzieliśmy… Zaprosił na kawę, już wtedy zaczął dobrą zabawę… Przedstawił swoje pomysły, przyszłej Pannie Młodej rozbudził zmysły… Gdy na sali powitał gości, nawet z ryby w galarecie poszły ości… Adaś z Oscarem muzykę odpalili, wesele całe zachwycili… Wszystkich rozbawiali, o naszych gości zadbali… Wolfie wybuchową paczkę włączył, graczom myślenie załączył…. Na fejsie migawki wrzuca, do tego śmieszny komentarz dorzuca… Oczy zielone oszalały, czterech gości Nam porwały… Czerwony dywan rozłożyli, Nasi rodzice się wzruszyli… Pannie Młodej robi testy prenatalne, sprawdzają się w 100% totalnie… I tak bym mogła całą opinię rymować, polecam Ich będą wszyscy balować… Adam i Oscar grajcie minimum tak długo aż zobaczę Was na weselu moich dzieci! Pozdrowienia ASY!

D
Daria i Norbert
29-08-2020

Dj Wodzirej Wolfi to superliga weselnych DJ-ów, jesteśmy do dziś pod wrażeniem w jaki sposób można prowadzić wesele. Adam jest bardzo kreatywny, ma świetny kontakt z gośćmi, wspólnie z Oskarem dobierają idealną muzykę do zabawy, nasi goście co chwilę byli na parkiecie. Wszystko było tak jak się umówiliśmy a nawet lepiej. Rodzina i przyjaciele gratulowali wyboru i prosili o namiary. Szczerze polecamy, chłopaki kochają to co robią!

J
Justyna i Bartek
15-08-2020

Polecamy z całego serca!! Widać, że chłopaki kochają to co robią. Lepiej poprowadzili wesele niż nie jeden zespół. Świetny kontakt z ludźmi!! ? ? Od samego początku do końca wesela goście świetnie się bawili, następnego dnia pytali skąd wzięłam takiego DJ – byli zachwyceni! Atmosfera na wielki plus, profesjonalne podejście i dobry humor w jednym! Na weselu nie jest ważne jakie jest jedzenie, picie czy nawet jacy są goście, najważniejszy jest ten, kto to wesele prowadzi, bo dobry DJ wodzirej poradzi sobie ze wszystkim i stworzy niezapomniany klimat! Dlatego z czystym sumieniem będziemy polecać każdemu! To był strzał w 10tke! Dziękujemy chłopaki za to, że odwaliliście kawał dobrej roboty! ❤

P
Paulina
13-08-2020

Lepszego DJ’a nie mogliśmy sobie wymarzyć na Naszym weselu. Zarówno goście jak i my Młodzi jestesmy pod MEGA WIELKIM WRAŻENIEM tego jak Adaś poprowadził Nasza imprezę. Pełen profesjonalizm w każdym calu. Dużo, dużo by tu pisać , całym sercem POLECAMY i jeszcze raz DZIEKUJEMY !!!

K
Kinga i Emil
12-08-2020

Współpraca z DJ Wolfi to była czysta przyjemność. Adam i Oskar to duet idealny, który spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Świetna integracja gości oraz stały kontakt z nami. Goście oraz my jesteśmy mega zadowoleni. Chłopaki jesteście niezastąpieni i wykonaliście kawał dobrej roboty! Polecamy wszystkim z całego serducha ❤ ? To był wybór w 100% trafiony!

P
Patrycja i Piotr
15-06-2020

Wybór właśnie DJ Wolfiego na nasze wesele to był strzał w dziesiątkę! Było lepiej niż mogliśmy sobie wyobrazić, Adam zabawiał gości w przerwach, był z nami w stałym kontakcie. Najlepszą częścią imprezy było podziękowania dla rodziców, wymyslone przez Adama, jako rozdanie Oskarów na czerwonym dywanie!!! To było prawdziwe show! Polecamy!!!

O
Olga
02-02-2020

Ach cóż to było za weselicho ! Aż szkoda, że trwało tylko 12h… Adam i Oskar to duet niespotykany! ? Urok osobisty, poczucie humoru, aparycja, komunikatywność, to tylko kilka walorów jakie tych dwoje ludzi posiada. ? Przede wszystkim wspaniały kontakt z gośćmi, wesele wyjątkowe pod każdą postacią. Nasi goście bez wyjątków podchodzili do nas i powtarzali słowa „Na takim weselu jeszcze nie byłem!”. ? ? ? To wszystko dzięki Wam chłopaki! Jesteście niezastąpieni, a słowa nie wyrażą tego co Wy odprawiacie za kawał dobrej roboty. ? ? Po prostu odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, stworzeni do tego co robią iiiiiiii nigdy nie przestawajcie ! ❤ Polecamy z całego serducha !

M
Maja
24-09-2019

Współpraca z DJ Wolfi była dla nas czystą przyjemnością. Od pierwszego spotkania online, biła od niego przesympatyczna aura, która trwała całe wesele! Spełnił nasze wszystkie oczekiwania a momentami zaskakiwał bardzo pozytywnie 🙂 Profesjonalizm w każdym calu, dobry humor, wyczucie gości i klimatu na weselu aby potem dobrać odpowiednią muzykę i zabawy. Z mężem jesteśmy zachwyceni i chętnie powtórzylibyśmy imprezę z Adamem, ale wesele ma się niestety (przeważnie) raz xD Pozdrawiamy i polecamy!

A
Ania i Michał
08-08-2019

Drodzy przyszli małżonkowie, przed Wami jedyni i niepowtarzalni sztuk mistrzowie w swoim fachu. Posiadający niekończące się pokłady energii , humoru i szczerego uśmiechu zawodowcy. Jeśli kiedykolwiek marzyliście o niezapomnianym i pełnym wrażeń weselu niczym „Cinderella Story” to właśnie oni sprawią, że ten z najważniejszych dni w Waszym życiu przybierze bajkowy i magiczny klimat. Jeśli Ty przyszła Pani Młodo marzyłaś o cudownym pierwszym tańcu, przepięknej i dopracowanej oprawie muzycznej wzbogaconej niebanalnym oświetleniem, a Ty Panie Młody zawsze chciałeś zaskoczyć czymś jeszcze swoją żonę i gości, to z pomocą i ogromnym zaangażowaniem przyjdą Wam na pomoc właśnie oni. To dzięki nim usłyszysz : „ To najprawdopodobniej najpiękniejsze Wesele na jakim byliśmy „ To dzięki nim my jesteśmy spełnieni ! Przed Wami fenomenalni Dj. Wolfi czyli Adam i Oscar. Jeszcze raz dziękujemy za cudowne chwile Anna i Michał

S
Sandra & Rafał
28-06-2019

Adam i Oskar dali czadu! Mega zabawa na najwyższym poziomie. Efekty specjalne bańki mydlane, dym, gra światłem. Rewelacyjna muzyka, przy której można bawić się do białego rana. Pełen profesjonalizm, a przy tym poczucie humoru i dobry żart! Niezapomniana noc! Nasi goście do tej pory wspominają właśnie chłopaków jako nr 1 ! ? A moje znajome które nigdy nie miały się brać ślubu już na weselu klepaly sobie termin u chłopaków! ?Haha Mają jednym słowem wyczucie stylu. Do tego świetnie się prezentują, bo są elegancko ubrani i przystojni. Potrafią wyczuć gości i rozkręca każdego! Dajcie im tylko wolną rękę, a zamienia Wasza wesele w złoto! Dziękujemy raz jeszcze Chlopacy! ?

K
Karolina i Patryk
21-06-2019

Polecamy to za mało powiedziane ! Adam i Oskar robią tak przekozacką robotę , ze to głowa mała! Wszystkie przyszłe pary młode , nawet się nie zastanawiacie tylko próbujcie wbić się w terminy tych dwóch wulkanów energii ! Zaangażowanie , super pomysły , mega pasja i komunikatywność ze wszystkimi gośćmi! Super żart i przede wszystkim ogromny profesjonalizm ! Wesele z nimi to najlepsze na co mogliśmy się zdecydować ❤ ❤ Ogromnie polecamy i jeszcze raz ogromne DZIĘKI !!!

O
Ola
31-05-2019

Nie mogliśmy lepiej trafić! Adam i Oskar byli otwarci, bardzo pomocni, świetnie zorganizowani z pozostałymi uslugodawcami, swoją energia zarazali wszystkich wokół! 🙂
stworzyli cudowna atmosferę. Wszyscy goście niezależnie od wieku chętnie dołączali się do wspólnych tańców. Zabawy i oczepiny przeprowadzone na najwyższym poziomie, krótko, na temat, ciekawie i z dużą dawka śmiechu. Fotolustro to decyzja podjęta w ostatnim miesiącu-rewelacja! Kolejka i świetna zabawa nie miały końca! 🙂 gorąco polecamy wszystkim którzy chcą wyjść z modelu orkiestry i postawić na coś nowoczesnego! 🙂

K
Kasia i Adam
25-05-2019

Nie mogliśmy lepiej trafić!! był to strzał w 10!!! Nasze wesele to była petarda, już od wejścia po sam koniec imprezy wszystko wykonane z pełną energią,pasją ,zaangażowaniem. Chłopaki są świetni!!! wszystko według ustaleń , super kontakt 🙂 Goście byli zachwyceni, tak samo jak i obsługa ośrodka w którym odbywało się wesele. Wszystko na wysokim poziome, pierwszy taniec w chmurach plus bańki mydlane – wymiatało, tak samo jak czerwony dywan na podziękowania. Oczepiny – super, 🙂 zabawa do białego rana. Wszystko było tak jak sobie marzyłam a nawet lepsze!! Dziękujemy za super oprawę naszego wesele, mam nadzieje że jeszcze się zobaczymy 🙂 Kasia i Adam

K
Krzysztof
12-05-2019

Chłopaki są rewelacyjni! Zrobili dla nas wszystko, czego od nich oczekiwaliśmy, a większość z tych rzeczy Adam podpowiedział nam sam – ma tyle pomysłów na fajne zabawy w trakcie wesela, że można wybierać i wybierać do woli 🙂 Doskonale dopasowuje to, co robi, do tego, co aktualnie dzieje się w trakcie wesela, do tego, jak bawią się goście, jaka panuje atmosfera, co w danym momencie jest potrzebne. Wszystkie zabawy i w ogóle całe wesele poprowadził nam z wielką klasą, wysoką kulturą i wyczuciem. Nikt nawet przez chwilę nie mógł się nudzić, jednocześnie ilość momentów na wytchnienie była w sam raz. Zarówno my, jak i wszyscy nasi goście, byliśmy zachwyceni – dzięki Adamowi nasze wesele było naprawdę magiczne 🙂

P
Paweł i Kasia
04-05-2019

Najlepszy Dj na świecie! Cały repertuar oraz zabawy dobrane ze smakiem i wyczuciem. Wszyscy goście bawili się świetnie. Były nawet momenty kiedy stoły były zupełnie puste a wszyscy na parkiecie. Perfekcyjnie prowadzona konferansjerka zachęcająca gości do aktywnego udziału w zabawach weselnych. Polecamy również dodatki oferowane przez DJa Wolfiego. Mieliśmy fotolustro, które zrobiło furorę a nam dało super pamiątkę w postaci księgi gości ze zdjęciami. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego wesela a bez tak profesjonalnej oprawy muzycznej i świetlnej nie było by to możliwe. DZIĘKUJEMY!!!!!!

E
Emilia & Michał
23-10-2018

Adam i Oskar to super chłopaki. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Oboje swoim zaangażowaniem zarażali gości, uśmiech cały czas od ucha do ucha.. Gdy goście już nie mieli sił by tańczyć to patrząc na tych energicznych chłopaków zmęczenie przechodziło. DJ Wolfi to Wodzirej z pasją. Zaangażowany, wszystko perfekcyjnie poprowadzone… Wprowadzenie gości w klimat wesela, toast, pierwszy taniec, oczepiny, podziekowania… Rewelacja, wszystko cudownie. . Występ Sławomira z zaangażowaniem gości, no po prostu Sztos a i maski oraz peruki zrobiły furorę a przy tym było mnóstwo śmiechu. Dziękujemy Wam chłopaki, że poprowadziliscie nasze wesele, jesteśmy bardzo wdzięczni za bardzo duże zaangażowanie i klimat jaki stworzyliscie. Polecamy każdemu Adama i Oskara, Adam super odnajduje gust gości i muzyka jest rewelacyjna, goście wyrażali ogromne zadowolenie, chwalili a chwalili a my byliśmy dumni, że utarlismy nosa tym, którzy chcieli orkiestrę. Oskar natomiast to tak żywy chłopak, swoją postawą sprawia, że chce się iść na parkiet i tańczyć do białego rana…Na koniec została garstka gości i .. były zakłady kto kogo wykończy… chlopaki spisali się super do samego końca. P. S. Dziękuję za teretytke Pozdrawiamy, Emilia i Michał

B
Basia & Piotr
23-10-2018

Cóż to było za Wesele !!!!!
Jesteście niezastąpienia, oprawa muzyczna w Waszym wykonaniu to gwarancja udanego wesela!!!!.
Pełen profesjonalizm, oraz mnóstwo pozytywnej energii.
Nie spodziewaliśmy się, że zafundujecie Nam tak wspaniałe wesele, przeszliście Nasze oczekiwania.
Profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie, a co najważniejsze uśmiech na twarzach :), wszyscy goście byli Wami zachwyceni i do tej pory wspominają Was miło.
Lepiej wybrać nie mogliśmy :D!!
Adam ,Oskar bardzo Wam dziękujemy i mamy nadzieje, że będziemy się nie raz bawić, wesele w waszym wykonaniu to petarda!!!!!!!!! :D:D:D

A
Aleksandra & Jakub
23-10-2018

DJ/Wodzirej Wolfi to strzał w 10!
Dziękujemy za doskonale poprowadzone Nasze 2-dniowe wesele, to była petarda! 😀 Ogromne plusy za: precyzje, indywidualne podejście, poczucie humoru, elastyczność, dobór repertuaru, ilość zabaw i rekwizytów. Pokazaliście prawdziwe zaangażowanie serca, uśmiechu i humoru! Nic dodać – było fantastycznie! Jeszcze raz stokrotnie dziękujemy za całokształt! 😉 Dla Nas lepiej być nie mogło! MISTRZOSTWO! Pozdrawiają Boscy Falkowscy ;D

W
Weronika i Kamil
17-07-2018

Adamie, W imieniu naszym i wszystkich gosci bardzo DZIEKUJEMY za zabawe ❤ z calego serca! Jesteś najlepszy i niezastapiony w tym co robisz. Sprawiasz, ze nogi same rwa sie do tanca. Pelen profesjonalizm i przede wszystkim przemila atmosfera. Masz niesamowite podejście do ludzi, ogromna inicjatywe, i jestes mega zaangażowany w swoją pracę. Widać, że to co robisz sprawia Ci wielka przyjemność, swoim poczuciem humoru zarazsz wszystkich! Szkoda, że nie możemy tego powtórzyc na własnym weselu bo ma się je raz w życiu. Uczyniłes z naszego wesela najpiękniejszy dzień w Naszym życiu, który zapamiętamy do końca życia. Wszystko przeroslo nasze oczekiwania. Coś niesamowitego, aż nie da się tego opisać Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy. Dziękujemy raz jeszcze! ❤️

P
Patrycja i Tomasz
17-07-2018

Dziękujemy!!! Dzięki Dj Wolfiemu to było WYMARZONE WESELE. Goście zachwyceni ( myślę, że potwierdzą to co najmniej dwie pary, które po naszym weselu już podpisały umowy na własne właśnie z nieocenionym Dj Wolfim). Razem z Dj’em pomocnikiem stworzyli niepowtarzalny klimat dwudniowego wesela. Prawdziwi Profesjonaliści! Swoją pozytywną energią poderwali do tańca każdego gościa ( i kuzynke z chorą nogą i wujka, który absolutnie NIE tańczy). Oczywiście znaleźli również czas dla najmłodszych gości. Wszystkie zabawy były przeprowadzone ze smakiem, a my jako Para Młoda nie musieliśmy zamartwiać się żadną częścią imprezy. Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałą zabawę i wspomnienia które zostaną z nami na zawsze 🙂

A
Alicja i Arkadiusz
17-04-2018

Profesjonalne i otwarte podejście do klientów oraz niesamowita kreatywność sprawiły, że w tym wyjątkowym dla nas dniu mogliśmy wraz z naszymi gośćmi przeżyć niezapomniane chwile… Nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszego wesela. Polecamy wszystkim!!!!
Dziękujemy jeszcze raz!!!!!
Pozdrawiamy Alicja i Arkadiusz.

N
Natalia i Maciej
06-03-2018

Dziękujemy Ci Adamie za wspaniałą zabawę, za profesjonalną usługę z której jesteśmy bardzo zadowoleni. Cieszymy się, że w takim ważnym dniu dla nas Nasi Goście mogli bawić się w tak dobrej atmosferze, którą stworzyłeś podczas naszego wesela. Dziękujemy za wszystko i życzymy kolejnych udanych imprez. Widać że praca sprawia Tobie wielka przyjemność , swoim poczuciem humoru zarażasz wszystkich!!! Goście nie chcieli zejść z parkietu do białego rana :)Dziękujemy jeszcze raz!!!!!!Pozdrawiamy,Natalia i Maciej.

M
Monika i Fabian
09-10-2017

Witajcie , korzystaliśmy z usług DJ wodzireja Wolfiego i powiemy wam że lepszego od niego nie ma !!! Do tej pory goście pytają nas o jego dane . Wszyscy bawili się świetnie . Takich oczepin jak my to nikt nie miał . Podziękowania dla rodziców – klasa 😉 Z tego miejsca chcemy Ci Adamie serdecznie podziękować i zachęcamy serdecznie do korzystania z jego usług . Pozdrawiamy Monika i Fabian 😉

A
Aga i Szymon
09-10-2017

JESTEŚ MISTRZEM !!!
Wesele było dokładnie takie jakie sobie wymarzyliśmy a nawet lepsze
od samego początku aż do końca 🙂 Zabawy konkursy oczepiny bomba podziękowanie dla rodziców petarda 🙂 zabawy muzyka nieziemska każdy znalazł coś dla siebie od naszej córeczki aż po babcie wszyscy zachwyceni 🙂 a nasze przywitanie przebiło wszystko 😀

Jeśli chcecie mieć niezapomniane wyjątkowe wesele nie zastanawiajcie się Bo nie ma lepszego !!

Aga i po prostu Szymon 🙂
Mamy nadzieje że się jeszcze zobaczymy 🙂

A
Anna i Krzysztof
30-05-2017
Nie ma lepszego od Dj Wolfiego!!!! Pełen profesjonalizm, impreza poprowadzona na najwyższym poziomie, goście nie mogą wyjść z podziwu. Parkiet zapełniony od pierwszej do ostatniej minuty wesela! Ani przez chwilę nie wahalibyśmy się skorzystać z usług DJ Wolfiego po raz kolejny. Polecamy wszystkim niezdecydowanym, nie macie czego się bać, możecie być pewni, że będzie to najlepsza impreza w waszym życiu!!! Jeszcze raz bardzo dziękujemy Anna i Krzysztof!!!
S
Sara i Michał
30-05-2017
Powiem tak: weselni goście mówili nam, że nasze wesele było najlepsze na jakim byli! To chyba mówi samo za siebie.Wszystko było perfekcyjnke, z humorem i pełnym profesjonalizmem. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej oprawy muzyczno-wodzirejskiej. Jak wesele to tylko z Wolfim ☺ Ocena 6++ jest jeszcze za niską. Gorąco polecam wszystkim, zwłaszcza tym którzy się wachają. Nie znajdziecie nikogo lepszego!
A
Agnieszka i Tomasz
30-05-2017

Najlepszy DJ na świecie !! Jesteśmy bardzo zadowoleni za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela , było super , goście zachwyceni !! Wolfi podbił serca wszystkich na weselu 🙂 lepiej być nie mogło !! Bardzo ale to bardzo jesteśmy wdzięczni za super zabawę 🙂 jesteś najlepszy !!!!!! DZIĘKUJEMY !!

M
Martyna Karpińska
11-08-2016

Dj Wolfi był u nas na weselu jak i poprawinach. Jesteśmy z mężem mega zadowoleni z całego przebiegu wesela. Dj od początku do końca zapewnił nam taka energię i zabawę, ze wszyscy goście byli cały czas na parkiecie. Każdy z gości pytał nas skąd wzięliśmy takiego fajnego Dj byli nim rowniez zachwyceni. Powiem szczerze , ze byłam pozytywnie zaskoczona tym co sie działo. Jeszcze nigdzie tak sie nie uśmiałam jak na swoim weselu. Przede wszystkim muzyka dobrana idealnie najlepsze przeboje. Polecamy z mężem bardzo Dj Wolfiego bo nikt inny tak dobrze nie poprowadzi waszego wesela jak on 🙂 Dziękujemy Adamie ze dzięki Tobie nasze wesele było takie jakie sobie wymarzyliśmy 🙂 wiemy ile pracy włożyłeś w to aby nasze wesele było niezapomniane 🙂 będziemy miłe wspominać każdy moment z tego dnia.

A
Aneta i Błażej
30-07-2016

Nie ma lepszego od Dj Wolfiego !!! Jesteśmy dozgonnie wdzięczny za wspaniałą atmosferę , genialną zabawe i niezapomniane emocje. Mieliśmy zaszcyt spędzenia wspaniałych chwil z Wolfim przez dwa dni, wesele i poprawiny jak i my zarówno goście mieli mało. Wolfi równa się piękne wesele z klasą. Dziękuję to za mało! Dzięki Tobie nasz najpiekniejszy dzień w życiu był udoskonalony. Hasło z naszego wesela . Jak się bawicie ? WYŚMIENICIE!!!! Mówi wszystko jesteś Miatrzem.

B
Beata i Grzegorz
18-07-2016

Bardzo wysoki poziom prowadzenia imprezy. Zadowoleni goscie i my rowniez. Wszyscy zakochali sie w DJ Wolfi :). Lepiej byc nie moglo. Dziekujemy raz jeszcze i polecamy serdecznie.

O
Ola i Bartek
10-07-2016

DJ i Wodzirej na 100%! DJ Wolfi prowadził zarówno nasze wesele, jak i poprawiny, i jeśli mielibyśmy ponownie wyprawiać nasze wesele, to jeszcze raz zdecydowalibyśmy się na DJ Wolfiego 🙂 profesjonalny, kreatywny, energiczny, spontaniczny. Służył radą przy planowaniu wesela – wybór muzyki, zabaw, konkursów. Jesteśmy zachwyceni – zarówno my, jak i nasi goście 🙂 polecamy DJ Wolfiego na każde wesele!

A
Anita Nowicka
14-06-2016

Dj Wolfi to właściwy człowiek na właściwym miejscu! Poprowadził imprezę lepiej niż mogłam sobie wyobrazić. Zaraził wszystkich swoją pozytywną energią. Idealnie dopasowana muzyka sprawiła, że niezależnie od wieku każdy bawił się do samego końca. Goście byli zachwyceni. Pełen profesjonalizm! Gorąco polecam!! 🙂

N
Natalia Bartczak
03-06-2016

Czytając poprzednie opinie można pomyśleć, że wystawia je rodzina lub przyjaciele Wolfiego ( są tak dobre, że sama tak pomyślałam 😉 ). Nic bardziej mylnego! Nie mogliśmy z mężem trafić na kogoś lepszego ! Jesteśmy zachwyceni umiejętnościami wodzirejskimi, a wszyscy nasi goście po weselu wspominali głównie “cudownego dj-a” i pytali skąd my go wytrzasneliśmy 🙂 Wolfi poruszył do tańca i zabawy nawet mojego męża, który nigdy nie tańczył !! 😀 Wolfi dostosował muzykę do gości, spełnił nasze oczekiwania w 100% Jesteśmy bardzo zadowoleni i jak tylko będzie jeszcze jakaś okazja na pewno skorzystamy z jego usług 🙂 Z czystym sumieniem gorąco polecamy!!! 🙂

K
Karolina Kwiatek
30-05-2016

Serdecznie polecamy! Młody, energiczny, niezwykle sympatyczny! 🙂 Wspaniale poprowadzone wesele, nie mogliśmy chyba wybrać lepiej! Od samego początku do końca zarażał uśmiechem i energią! Bardzo spontaniczny, a przede wszystkim widać, że lubiący i czujący to, co robi DJ i wodzirej! Było suuuuuuuuuper! Jeszcze raz dziękujemy i będziemy szukać okazji, by spotkać się znowu! :)))))

M
Matylda Napierała
02-02-2016

Z całego serca polecam Dj’a Wolfiego! Bardzo kreatywnie i profesjonalnie poprowadził imprezę. Zależało mu, aby każdy świetnie bawił się tej nocy. 🙂 Muzyka w pełni dopasowana do gości, duża różnorodność utworów. Wolfi to niesamowicie charyzmatyczna i radosna osoba, dzięki której przyjecie zyskało jeszcze więcej pozytywnych aspektów. Według mnie jak i samych gości wybór Wolfiego był strzałem w dziesiątkę! Jeszcze raz gorąco polecam! 🙂

W
Weronika Rutkiewicz
30-01-2016

Profesjonalizm, kreatywność i 100% zaangażowania to 3 podstawowe cechy charakteryzujące Wolfiego. Jak wiadomo dobrze zorganizowana zabawa, to podstawa udanej imprezy i właśnie to zapewnił nam i naszym gościom dj/ wodzirej Wolfi. Muzyka dopasowana do każdej kategorii wiekowej, bez wyjątku. Stworzony klimat sam nie pozwalał na zejście z parkietu. Wolfi swoim podejściem zachęcił do zabawy nawet tych, którzy zwykle nie ulegają tanecznym rytmom. Dodatkowy atut to jego otwartość na sugestie i propozycje. Zdecydowanie mogę powiedzieć, że był to trafiony wybór. Gorąco polecamy !!!

M
Martyna Kryger
24-11-2015

Impreza przeszła moje najśmielsze oczekiwania! Muzyka dostosowana do wszystkich. A atmosfera, jaką stworzył Wolfi – nie do opisania. Było fantastycznie! Jednak marzenia się spełniają i są jeszcze piękniejsze niż w wyobraźni… Dziękuję z całego serca! Gorąco polecam tego Pana !!!

M
Magda i Krzysiu
15-11-2015

Polecamy Dj Wolfi jako prowadzącego imprezę. Świetnie dobiera muzykę, potrafi sprawić, że i młodsze i starsze pokolenie wychodzi (i nie schodzi :p) na parkiet 🙂 Usłyszeliśmy od gości wiele wspaniałych i pozytywnych komentarzy na temat oprawy muzycznej i prowadzącego. Dodatkowo świetny strój Dja 🙂 Polecamy wszystkim i dziękujmy za poprowadzenie naszej imprezy 🙂 Pozdrawiamy!!!

A
Angelika i Paweł
22-09-2015

Świetna impreza:) Znajomy polecił nam Dj Wolfi. Nie widzieliśmy go nigdy w akcji. Zaskoczył nas wspaniałym stylem, super zabawą i przede wszystkim niesamowitą oprawą muzyczną. Dj Wodzirej emanuje pozytywną energią, co przyciąga i zachęca do wspólnej zabawy. Przyjemna atmosfera i ciekawe zabawy zachęcały wszystkich do uczestnictwa, bez względu na kategorie wiekowe. Pełen profesjonalizm, wszystko zaplanowane, bez żadnych niespodzianek. Zadowolenie i niezapomniane przeżycia gwarantowane! Szczerze polecamy:) Angelika i Paweł

B
Bogusia i Mariusz
14-09-2015

DJ Wolfi to prawdziwy profesjonalista. Świetne poprowadził nasze przyjęcie weselne. Wysoka kultura osobista i pozytywne nastawienie połączone z umiejętnościami DJ’a/Wodzireja oraz wysokiej jakości sprzętem do oprawy imprez daje mieszankę godną polecenia. DJ Wolfi to ekstraklasa. Szczerze polecamy!!!

K
Kuba Korzeniewski
26-08-2015

Lepszej oprawy i poprowadzenia uroczystości nie mogliśmy sobie wyobrazić !!! Mega pozytywnie , nie spodziewałem się , że nasza impreza będzie tak mega pozytywna . Wielkim zaskoczeniem był dla nas cały sprzęt światła itd , to na prawdę stworzyło niezapomniany klimat . Jak najbardziej polecam .Na pewno nie raz skorzystamy z usług DJ Wodzireja Wolfi. nie ma mowy o innej opcji. Odpowiedni bardzo pozytywny człowiek na swoim miejscu Jeszcze raz dzięki 5!

M
Monika Mazurkiewicz
01-07-2015

Wesele bardzo udane za sprawą fantastycznego DJ`a. Bardzo ciekawe sposoby wyciągania gości na parkiet, zabawne przerywniki i zabawy z fajnymi rekwizytami. Muzyka bardzo przypadła nam do gustu. Goście również bardzo zachwalali wodzireja. DJ Wolfi po prostu zarażał wszystkich swoją pozytywną energią. Szczerze polecam wszystkim, którzy chcą się dobrze bawić na własnym weselu.

A
Alicja Nowak
22-06-2015

Impreza jak najbardziej udana! 🙂 Wiedziałam, że Dj Wolfi poradzi sobie i będzie wszystko tak, jak należy, aczkolwiek to, co wydarzyło się 5 czerwca nawet mi się nie śniło. Było najlepiej! 🙂 Super zabawa, przyjemna atmosfera. Z tym Panem impreza do białego rana i jeszcze dłużej! Profesjonalna i NAJLEPSZA oprawa muzyczna, odpowiednie zabawy, a mało tego – DJ WOLFI to bardzo pozytywny człowiek, który przekazuje swoją niepowtarzalną energię innym!!! Zadowolenie i niezapomniane przeżycia gwarantowane! Polecam z czystym sercem! 🙂